افزودن به فهرست علاقه‌مندی‌ها
دوست داشتن0
اضافه به مقایسه0
نام تجاری:

ماشین اصلاح سر و صورت فیلیپس Philips QT-4045 Hair Clipper

پرداخت هزینه پس از دریافت کالا (سراسر کشور) : برای خرید ماشین اصلاح سر و صورت فیلیپس Philips QT-4045 Hair Clipper کد 3593 را به شماره 90001920 پیامک کنید.
نام تجاری:
ناموجود
این کالا فعلا موجود نیست اما می‌توانید از طریق لیست پایین صفحه، محصولات مشابه را مشاهده کنید و یا ایمیل خود را وارد کنید تا به محض موجود شدن، به شما خبر دهیم.

موجود شد خبرم کن!

(1 رای)
قیمت بهتری سراغ دارید؟ بلی | خیر

ماشین اصلاح سر و صورت فیلیپس Philips QT-4045 Hair Clipper دارای خاصیت مکش در بخش اصلاح است. این خاصیت ارتباطی به نحوه اصلاح ندارد بلکه موی اصلاح شده پس از برش بر روی زمین نمی ریزد و با مکش بخش سری دستگاه به مخزن نگهداری مو منتقل می شود تا پس از اتمام کار شما آن را تخلیه کنید.
تیغه های خود تیز شونده نیازی به تیزشدن و همچنین روغن کاری ندارند.
دستگاه دارای 9 سطح تنظیم اصلاح مو است. به سادگی با چرخش بخش تنظیم روی سری دستگاه اندازه مطلوب اصلاح را از 1 تا 9 انتخاب کنید ضمنا می توانید سری قابل تنظیم را از دستگاه جدا کرده و از حداقل اصلاح و خط زن استفاده کنید.
فروشگاه ارشاکو از شما درخواست دارد چنانچه تجربه، نقد و بررسی و یا پیشنهادی در مورد ماشین اصلاح فیلیپس QT-4045 دارید آن را در قسمت نقد و بررسی ثبت نموده و در صورت رضایت از محصول، این صفحه را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید.
فروشگاه اینترنتی ارشاکو ماشین اصلاح سر و صورت فیلیپس Philips QT-4045 Hair Clipper را با قیمت مناسب مهیا نموده است تا از خرید ماشین اصلاح اورجینال با قیمت  مناسب لذت ببرید.

ادامه مطلبنمایش کمتر
سایر مشخصات
منبع تغذیه
شارژی و برقی
زمان استفاده پس از شارژ
50 دقیقه
مدت زمان برای شارژ شدن
10 ساعت
دارای تیغه های خود تیز شونده
هست
لطفا برای نوشتن نظر وارد سایت شوید.
هنوز نظری ثبت نشده! اولین نفری باشید که نظر ثبت می کنید
محصولات مرتبط
4,986,000 تومان
پرداخت هزینه پس از دریافت کالا (سراسر کشور) : برای خرید ست ماشین اصلاح فیلیپس Philips MG7715 کد 17027 را به شماره 90001920 پیامک کنید.

خانه

فهرست

*

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود به سیستم