افزودن به فهرست علاقه‌مندی‌ها
دوست داشتن0
اضافه به مقایسه0
نام تجاری:

عطر و ادکلن مردانه پرادا اینفیوژن دی هوم ادوتویلت Prada Infusion d Homme EDT for men

پرداخت هزینه پس از دریافت کالا (سراسر کشور) : برای خرید عطر و ادکلن مردانه پرادا اینفیوژن دی هوم ادوتویلت Prada Infusion d Homme EDT for men کد 3269 را به شماره 90001920 پیامک کنید.
حجم
  • عطر مردانه پرادا اینفیوژن دی هوم Prada Infusion d Homme for men EDT 50 میل
  • عطر مردانه پرادا اینفیوژن دی هوم Prada Infusion d Homme for men EDT 100 میل
نام تجاری:
5,009,000 تومان
دارای گارانتی اصالت کالا
(6 رای)
قیمت بهتری سراغ دارید؟ بلی | خیر

عطر و ادکلن مردانه پرادا اینفیوژن دی هوم Prada Infusion d Homme EDT for men توسط شخصی به نام Daniela Andrier ساخته شد که با رایحه و ترکیبی بی نظیر درصدد ایجاد هارمونی بین سبک و استایل خانه ی پرادا و ترکیبات عطرهای آن می باشد . محصول پرادا ااینفیوژن دی هوم تند و گرم با بطری شیشه ای سنگین و شفاف خود که مطابق با محصول طراحی شده ، بسیار چشمگیر و خاص بوده و برای هدیه انتخابی استثنایی می باشد . از جمله مواد بکار رفته در ترکیبات پرادا ااینفیوژن دی هوم می توان به ماندارین و بهار نارنج ، خس خس ، سدر ، گالبانوم و بنزویین اشاره کرد . بهترین زمان استفاده از پرادا ااینفیوژن دی هوم روزهای گرم سال می باشد .
ادکلن مردانه Prada Infusion d`Homme for men EDT رایحه های زیر را دارا میباشد :
رایحه اولیه : پرتقال ماندارین، بهار نارنج
رایحه میانی : زنبق ، خس خس ، سدر ، گالبانیوم
رایحه پایه : نت های پودری ، بنزوئین ، اولیبانیوم
فروشگاه ارشاکو از شما درخواست دارد چنانچه تجربه، نقد و بررسی و یا پیشنهادی درباره عطرو ادکلن مردانه پرادا اینفیوژن دی هوم ادوتویلت Prada Infusion d Homme  EDT for men  دارید آن را در قسمت نقد و بررسی ثبت نموده و در صورت رضایت از محصول، این صفحه را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید.
فروشگاه اینترنتی ارشاکو عطر و ادکلن مردانه پرادا اینفیوژن دی هوم ادوتویلت Prada Infusion d Homme  EDT for men  را با قیمت مناسب برای شما مهیا نموده است تا از خرید عطر و ادکلن مردانه اورجینال با قیمت مناسب لذت ببرید. 

ادامه مطلبنمایش کمتر
مشخصات عطر و ادکلن
جنسیت
مردانه
نوع رایحه
گرم و تند
نکته
کالای موجود اورجینال می باشد و اِرشاکو کالای طرح و فیک به هیچ وجه بفروش نمی رساند ضمن اینکه کالا دارای گارانتی اصالت می باشد و در صورت هرگونه مشکل ضمانت بازگشت کالا به محصول تعلق می گیرد.
حجم
100 میل
هشدار
در جای خشک و خنک و دور از تابش نور خورشيد و دسترس اطفال نگهداری شود.
مناسب برای
روزهای گرم
غلظت عطر
ادو تویلت
رایحه اولیه
پرتقال ماندارین، بهار نارنج
رایحه میانی
زنبق ، خس خس ، سدر ، گالبانیوم
رایحه پایه
نت های پودری ، بنزوئین ، اولیبانیوم
نوع سفارش
در صورت سفارش از خارج از کشور وارد می شود
لطفا برای نوشتن نظر وارد سایت شوید.
1395-08-30

سلام برای اطلاع از موجودی در صورت تمایل با دفتر مرکزی در ساعات کاری تماس بگیرید. پیروز باشید

1395-08-30

این کارو موجود دارید با این قیمت.ایا 100 میل هست.میخوام

1395-02-14

از ارشاكو خريدم و امروز بدستم رسيد..رايحه لوكس و بي طعم كه نه شيرين و نه تلخه..البته كمي چوبي وخيلي كم تلخي در كار احساس ميشه..ارزش خريد داره مخصوصا طرفداراي عطراي صابوني از دست ندن

محصولات مرتبط

خانه

فهرست

*

یک حساب کاربری رایگان برای ذخیره آیتم‌های محبوب ایجاد کنید.

ورود به سیستم

یک حساب کاربری رایگان برای استفاده از لیست علاقه مندی ها ایجاد کنید.

ورود به سیستم