عطر زنانه جورجیو آرمانی آکوآ دی جیو Giorgio Armani Acqua di Gio for women

عطر زنانه جورجیو آرمانی آکوآ دی جیو Giorgio Armani Acqua di Gio for women توسط Loc Dong و Anne Flipo ساخته شد .محصول آکوآ دی جویا جورجیو آرمانی مناسب برای خانم های قدرتمند و سخت سلیقه می باشد. عطر جورجیو آرمانی با ماندگاری بالای خود از ایده ی زندگی در طبیعت جایی که می توان انرژی مثبت مورد نیاز روح و جسم را ذخیره و تعادلی طبیعی ایجاد کرد ، گرفته شده است . رایحه ی غالب آکوآ دی جیو جورجیو آرمانی وودکا بوده و عطری خنک و ملایم مناسب برای روزهای گرم تابستان می باشد.
عطر زنانه Acqua di Gio رایحه های زیر را دارا میباشد :
رایحه اولیه : وودکا،گل صد تومانی، آناناس، برگ موز، لیمو، هلو،بنفشه
رایحه میانی : رز , سنبل , فریزیا , گل برف , گل یلانگ , گل سوسن , یاس , ترکیب کالون
رایحه پایه : چوب صندل سفید , مشک , بوته وحشی جاوی , کهربا , سدر
فروشگاه ارشاکو از شما درخواست دارد چنانچه تجربه، نقد و بررسی و یا پیشنهادی درباره عطر زنانه آکوآ دی جویا جورجیو آرمانی دارید آن را در قسمت نقد و بررسی ثبت نموده و در صورت رضایت از محصول، این صفحه را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید.
فروشگاه اینترنتی ارشاکو عطر زنانه آکوآ دی جیو Giorgio Armani Acqua di Gio for women را با قیمت مناسب برای شما مهیا نموده است تا از خرید عطر زنانه اورجینال باقیمت مناسب لذت ببرید.
- جنسیت
- زنانه
- نوع رایحه
- خنک ، ملایم
- نکته
- کالای موجود اورجینال می باشد و اِرشاکو کالای طرح و فیک به هیچ وجه بفروش نمی رساند ضمن اینکه کالا دارای گارانتی اصالت می باشد و در صورت هرگونه مشکل ضمانت بازگشت کالا به محصول تعلق می گیرد.
- حجم
- 100 میل
- هشدار
- در جای خشک و خنک و دور از تابش نور خورشيد و دسترس اطفال نگهداری شود.
- مناسب برای
- روزهای گرم
- غلظت عطر
- ادو تویلت
- رایحه اولیه
- وودکا،گل صد تومانی، آناناس، برگ موز، لیمو، هلو،بنفشه
- رایحه میانی
- رز , سنبل , فریزیا , گل برف , گل یلانگ , گل سوسن , یاس , ترکیب کالون
- رایحه پایه
- چوب صندل سفید , مشک , بوته وحشی جاوی , کهربا , سدر
- نوع سفارش
- در صورت سفارش از خارج از کشور وارد می شود
سلام. این تجربیات شخصی من از این ادکلن است. برای شما و بقیه ممکنه متفاوت باشه. ابتدا - لیمو + نعناع + شکر + فلفل ماندگاری - 8-12 ساعت تجربیات - در آب و هوای سردتر، با باز شدن در بطری رایحه لیمو بیشتر احساس میشه، اما در بیشتر موارد رایحه پونه قابل توجه است. یک ادکلن کاملا زنانه، تازه، شیرین، گلدار و مرکباتی است. استفاده از این ادکلن. هر زمانی که یک نسیمی وجود داشته باشه مناسب است.، از پخش بوی خیلی خوبی برخورداره. با تشکر از ارشاکو