بادی اسپلش زنانه دیر بادی سکرت چارم اصل و اورجینال Dear Body Secret Charm

بادی اسپلش زنانه دیر بادی سکرت چارم اصل و اورجینال Dear Body Secret Charm ساخت کشور چین می باشد و توانسته با رایحه ی گلها و عطر خنکی که دارد طرفداران زیادی را به خود جلب کند . بادی اسپلش Dear Body Secret Charm در ترکیبات خود دارا رایحه ی گل یاس ، پیچ امین الدوله و عسل می باشد که در کنار آلوئه ورا و بابونه حسی سرشار از طراوت و شادابی را برای شما به ارمغان می آورد . بادی اسپلش سکرت چارم را در حجم 250 میلی لیتر می توانید تهیه کنید و برای مصرف در تمامی ساعات شبانه روز مناسب می باشد .
بادی اسپلش Dear Body Secret Charm body splash رایحه های زیر را دارا میباشد :
رایحه ها : عسل- گل یاس- گل پیچ امین الدوله
فروشگاه ارشاکو از شما درخواست دارد چنانچه تجربه، نقد و بررسی و یا پیشنهادی درباره بادی اسپلش دیر بادی سکرت چارم Dear Body Secret Charm body splash دارید آن را در قسمت نقد و بررسی ثبت نموده و در صورت رضایت از محصول، این صفحه را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید.
فروشگاه اینترنتی بادی اسپلش ارشاکو بادی اسپلش زنانه دیر بادی سکرت چارم اصل و اورجینال Dear Body Secret Charm را با قیمت مناسب برای شما مهیا نموده است تا از خرید بادی اسپلش اورجینال با قیمت مناسب لذت ببرید.
- جنسیت
- زنانه
- نوع رایحه
- خنک
- حجم
- 250 میلی لیتر
- هشدار
- در جای خشک و خنک و دور از تابش نور خورشيد و دسترس اطفال نگهداری شود.
- مناسب برای
- روزانه و شبانه
- نوع سفارش
- در صورت سفارش از خارج از کشور وارد می شود