کلاه گیس زنانه آپتک مصری چتری کوتاه مشکی AGPTEK 13 Inches Short Bob Hair Wigs Black

کلاه گیس مصری کوتاه زنانه آپتک AGPTEK 13 Inches Short Bob Hair Wigs Black لخت است.AGPTEK 13 Inches Short Bob Hair Wigs Black از الیاف مصنوعی با کیفیت بالا ساخته شده است.طول موهای کلاه گیس آپتک مصری چتری کوتاه 33 سانتیمتر است.می توانید کلاه گیس موی چتری مشکی را به هر مدلی که دوست دارید برش دهید یا کوتاه کنید یا از بابلیس یا اتوی مو خود برای مدل دادن استفاده کنید.برای پوشیدن کلاه گیس زنانه آپتک مصری چتری تنها کاری که باید انجام دهید این است که قلاب های داخل کلاه گیس را به اندازه مناسب تنظیم کنید تا متناسب با سرتان باشد.کلاه گیس آپتک مصری برگرفته از مدل موی شخصیت کلئوپاترا آخرین فرعون مصر است.
فروشگاه ارشاکو از شما درخواست دارد چنانچه تجربه، نقد و بررسی و یا پیشنهادی کلاه گیس زنانه آپتک مصری چتری کوتاه مشکی دارید آن را در قسمت نقد و بررسی ثبت نموده و در صورت رضایت از محصول، این صفحه را با دوستان و آشنایان خود به اشتراک بگذارید.
فروشگاه اینترنتی کلاه گیس ارشاکو AGPTEK 13 Inches Short Bob Hair Wigs Black را با قیمت مناسب برای شما مهیا نموده است تا از خرید کلاه گیس زنانه اصل با قیمت مناسب لذت ببرید.
- مناسب برای
- بانوان
- نوع
- کوتاه
- جنس
- الیاف مصنوعی
- رنگ
- مشکی
- اندازه
- 33 سانتیمتر
- ساير توضيحات
- قابل تنظیم برای اکثر سرها