خودرو

نقد و بررسی لامبورگینی هوراکان

تست و بررسی لامبورگینی هوراکان

ارشاکو : حالا وقتش رسیده که با گالاردو، یکی از محبوب‌ترین مدل‌های تولید شده توسط شرکت لامبورگینی خداحافظی کرده و هوراکان را به‌عنوان یک جایگزین تازه‌نفس بپذیریم. برای مطالعه مقاله قبلی ما می توانید بر روی عنوان”یک تجربه رانندگی خوب با بنتلی بنتایگا ۲۰۱۷“کلیک کنید.

لامبورگینی «هوراکان LP-610-4» که پیش‌تر قرار بود با نام «کابررا» معرفی شود، یک مدل بازطراحی‌شده‌ی گالاردو است که از شاسی همین خودرو هم بهره می‌برد. هوراکان در زبان‌ اسپانیایی نماد گاو خشمگین و وحشی است که این موضوع می‌تواند اشاره‌ی نزدیکی به ‌سرعت و قدرت بالای این خودرو داشته باشد.

تکرار زیبایی در لباس جدید

به‌طورکلی، طراحی ظاهری هوراکان شباهت‌های زیادی به نسل قبلی این خانواده یعنی گالاردو دارد؛ چراکه ازنظر وزن، ابعاد و ظرفیت تفاوت چندانی با مدل مذکور ندارد. وقتی از روبرو به هوراکان نگاه می‌کنیم، اولین چیزی که توجهمان را به خود جلب می‌کند، چراغ‌های بسیار باریک و کشیده به همراه یک جلوپنجره‌ با خطوط شکسته‌ی زیاد است که همین موضوع یک چهره‌ی کاملا خشمگین را به هوراکان بخشیده است. گفتنی است که طراحی قسمت جلویی هوراکان را می‌توان مدل کوچک‌شده‌ی اونتادور هم نام‌گذاری کرد. از سوی دیگر وقتی از بغل به این خودرو نگاه می‌کنیم، شاهد یک طراحی نسبتا ساده اما بسیار زیبا و جذاب هستیم که از خطوط شکسته و باریکی روی درب و ارتفاع کم خودرو و پنجره‌ها تشکیل ‌شده است. در مورد طراحی قسمت پشتی هوراکان، نظر‌ها بسیار متفاوت‌اند، عده‌ای بر این باورند که طراحی عقب خودرو بسیار ساده بوده و جا داشت کمی فضایی‌تر و البته خشمگین‌تر طراحی شود.

از سوی دیگر، عده‌ای از منتقدان صنعت خودروسازی معتقدند که همین سادگی بر زیبایی بیش‌ازپیش هوراکان افزوده است. اصلی‌ترین تفاوت ظاهری هوراکان با گالاردو، در طراحی داخلی‌شان است؛ چراکه در مقایسه‌ با گالاردو فضای داخل هوراکان به‌ویژه داشبورد آن از نو طراحی ‌شده و شباهت‌هایی به داشبورد دیگر مدل این شرکت یعنی اونتادور هم دارد. صفحه‌ی کیلومتر و تمامی اطلاعات پشت آمپر در هوراکان کاملا دیجیتالی شده و دیگر خبری از درجه کیلومتر سنتی نیست. از سوی دیگر کنسول وسط خودرو بسیار کشیده‌تر شده و تمام دسترسی‌ها ازجمله کنترل جعبه‌دنده، حالت‌های موتور و بسیار موارد دیگر روی آن قرارگرفته است. به‌طورکلی، هوراکان را می‌توان یک مدل پیشرفته‌تر و به‌روزشده‌تر گالاردو دانست که از ظاهری خشمگین‌تر بهره می‌برد.

اخبارعلمی,خبرهای علمی,لامبورگینی

سریع و خشمگین

طبق سنت قدیمی تمام لامبورگینی‌های تولیدشده، موتور هوراکان هم در عقب خودرو قرارگرفته است. لامبورگینی هوراکان، از یک موتور ده سیلندر تنفس طبیعی V شکل (نحوه‌ی قرارگیری سیلندر‌ها در کنار هم به شکل حرف V انگلیسی) با حجم کلی ۵۲۰۴ سی‌سی بهره می‌برد. همچنین توان خروجی این قول ده سیلندر به ۶۰۲ اسب بخار در ۸۲۵۰ دور در دقیقه و گشتاورش به ۶۰۰ نیوتون‌متر در ۶۵۰۰ دور در دقیقه می‌رسد. درنتیجه‌ی این توان موتور بسیار بالا، هوراکان تنها در ۳٫۲ ثانیه‌ می‌تواند سرعت خود را از صفر به ۱۰۰ کیلومتر بر ساعت برساند. همچنین حداکثر سرعت این خودرو (Top End) به ۳۵۰ کیلومتر بر ساعت می‌رسد که در نوع خود رقم بسیار بالایی به‌حساب می‌آید. گفتنی است که هوراکان از یک جعبه‌دنده‌ی هفت سرعته‌ی خودکار به همراه فناوری دوکلاچه (Double-Clutch) بهره می‌برد. در نظر داشته باشید که فناوری دوکلاچه، تاثیر بسیار زیادی در بهبود سرعت تعویض دنده‌ها و انتقال نیرو به چرخ‌ها دارد. درنتیجه با توجه به مشخصات مذکور بعد از اونتادور، لامبورگینی هوراکان در رتبه‌ی دوم لیست سریع‌ترین خودروهای این شرکت قرار می‌گیرد.

اخبارعلمی,خبرهای علمی,لامبورگینی

به‌طورکلی، لامبورگینی هوراکان را می‌توان یک جایگزین تازه‌نفس برای گالاردو معرفی کرد که در مقایسه‌ با مدل‌های قبلی، از طراحی جسورانه‌تر و جدی‌تری، به همراه توان خروجی بالا‌تر و عملکرد فنی بهتری بهره می‌برد. همان‌طور که گفتیم همه‌ی چیز‌های خوب یک روز به پایان می‌رسند و روز‌های خوش گالاردو هم دیگر به پایان رسیده و باید جای‌ خود را به جوان تازه‌نفس یعنی هوراکان بدهد تا پرچم این سری، همچنان بر فراز قله‌ی سرعت افراشته باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا