گوناگون

۵ نکته کاربردی برای طراحی بهتر لوگو

در این مطلب از ارشاکو با ۵ نکته کاربردی و طلایی طراحی لوگو آشنا خواهیم شد .با ما همراه باشید….

لوگو یا نشانه نمادیست برای بیان کردن یک عبارت یا القا نمودن یک مفهوم. آرم ها چیزی شبیه امضا یا نشانه ای برای وجود یا حضور شخص یا موسسه ای است که آرم متعلق به آن است، می باشد. آرم ها در هر جایی که حضور آن موسسه یا شخص یا رویداد صاحب آرم در آن وجود دارد ثبت می گردد و نشاندهنده رد برجای مانده از او در آنجا است.

“لوگو” تنها یک تصویر و نام شرکت نیست. یک لوگوی عالی باید چشم را خیره کند و اطلاعاتی هرچند ناچیز درمورد برند شما در اختیار قرار دهد. با اینکه هر کسی می‌تواند یک لوگو طراحی کند، اما ایجاد یک لوگوی عالی نیاز به دقت و مهارت بالا دارد. در ادامه به ۵ نکته برای طراحی بهتر لوگو می‌پردازیم.

۱- لوگو را بشناسید.
یک لوگوی خوب چه ویژگی‌هایی دارد؟ اساسا بهترین لوگوها شامل پنج ویژگی زیر هستند: ساده، به یادماندنی، ماندگار، تطبیق پذیر و متناسب.

لوگوهای ساده مثل “نایک و اپل” به آسانی قابل تشخیص‌اند.
لوگوهای به یادماندنی، ساده، واضح و متمایز هستند مثل “مک دونالد”.
آیا لوگوی شما در طول زمان ماندگار هست؟ مثلا “کوکاکولا” از سال ۱۸۸۷ لوگوی فعلی خود را حفظ کرده است.
لوگوهای تطبیق‌پذیر باید در رنگ‌، اندازه و رسانه‌های مختلف بخوبی ظاهر می‌شوند، همچون لوگوی “WWF”.
نهایتا لوگوی شما باید متناسب با مخاطبانش باشد. رنگ‌های روشن در لوگوی “اسباب‌بازی‌ها مال ما هستند” به خوبی جواب می‌دهد اما مسلما مناسب یک شرکت حقوقی نیست.

۲- تحقیق کنید.
درست مثل بخش‌های دیگر استراتژی بازاریابی، برای طراحی لوگو نیز باید تحقیق کرد. باید کسانی که قرار است لوگوی شما را ببینند، بشناسید – فراموش نکنید که لوگو باید متناسب با مخاطب باشد.

۳- از رنگ‌های مناسب استفاده کنید.
رنگ نقش اصلی را در طراحی گرافیک ایفا می‌کند چرا که هر رنگی تداعی‌گر یک احساس متفاوت است. توجه به “علم رنگ‌ها” به شما کمک می‌کند لوگویی ایجاد کنید که مناسب با مخاطب باشد.

سیاه= قوی، معتبر، حرفه‌ای
قرمز= هیجان انگیز، مُصر
سبز= طبیعی، ماجراجو، آرامبخش
آبی= پاک، متمرکز، قدرتمند
نارنجی= خلاق، جوان، پرانرژی
زرد= مثبت، روشن، مبتکر
بنفش= مرموز، معنوی، دانا
قهوه ای= خاکی، سنتی، قابل اعتماد
سفید= خالص، راحت، تمیز

۴- لوگو را منحصر به خود کنید.
لوگوی شما باید فورا قابل تشخیص بوده و منحصر به برندتان باشد. حتی اگر از تصویری شناخته شده و آشنا استفاده می‌کنید، می‌توانید آن را منحصر به خودتان کنید. اورنوت (Evernote) مثال بارزی در این زمینه است. با اینکه لوگو سر یک فیل بود، اورنوت یک تا خوردگی در گوش آن ایجاد کرده و خرطومش را به داخل خم کرد تا طرح اصلی لوگو را بسازد.

۵- طرح‌های اولیه را نگه دارید.
حتی اگر طرح‌های اولیه به دردتان نخورد، نباید آنها را دور بیاندازید چرا که ممکن است روزی باارزش شوند. می‌توانید گاهی به آنها سر بزنید و متوجه شوید که می‌خواستید چه منظوری را برسانید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا