۷ خودروی برتر ۲۰۱۶
در این پست ارشاکو قصد معرفی برخی از برترین مدلهایی را که قرار است بازار خودرو را طی ماههای آینده تکان دهند، به نقل از پایگاه اینترنتی Consumer Reports،دارد ، با ما همراه شوید…
موسسه غیرانتفاعی Consumer Reports، مدلهای مختلف خودروهای تولیدی ۲۰۱۶ را مورد ارزیابی قرار داده که این ارزیابی از خودروهای شاسیبلند گرفته تا خودروهای لوکس و خودروهای با سوخت هیبریدی را دربر میگیرد. از این جمع، دستکم ۴۰ مدل خودرو یا تازه وارد هستند یا نمونههای کاملا بازطراحی شده پیشین محسوب میشوند که قرار است پاییز امسال وارد بازار شوند.
کادیلاک سیتی ۶
کادیلاک سیتی ۶، با هدف پر کردن جایخالی پرچمداران کادیلاک به بازار عرضه خواهد شد. این خودرو از مدل همخانواده خود یعنی سیتیاس، حدود ۱۵ سانتیمتر کشیدهتر است اما بااینحال همچنان از بیامدبلیو سری ۷ و مرسدس بنز کلاس اس کوتاهتر است.
کادیلاک سیتی ۶ در سه مدل موتور سه لیتری توربو دوقلو، موتور دو لیتری چهارسیلندر و موتور ۳٫۶ لیتری در دسترس خواهد بود.
تویوتا پریوس
بهنظر شما چگونه میتوان یک محصول عالی را بازهم عالیتر کرد؟ تویوتا این کار از طریق افزایش مسافت طی شده توسط پریوس، بدون اینکه از مسیر اصلی منحرف شود، عملی کرده و مدل جدید پریوس را بسیار بهینهتر از مدل قبلی کرده است. مدل جدید پریوس همانند مدل پیشین خود یک خودروی هاچبک پنجدر خواهد بود که قدرت آن توسط یک پیشرانه بنزینی کوچک تامین میشود ضمن اینکه مدل هیبرید آن نیز مجهز به باتری استاندارد نیکلی تولید و عرضه خواهد شد.
لکسوس آر ایکس
برخلاف ظاهر ابتدایی، لکسوس آر ایکس، از یک فرمول بازطراحی آشنا یعنی حفظ ویژگیهای خوب اما بیشتر کردن فضا، افزایش قدرت و مصرف سوخت بهینهتر تبعیت میکند. لکسوس آر ایکس به یک پیشرانه ۳٫۵ لیتری مجهز خواهد شد که این موتور قادر است چیزی حدود ۳۰۰ اسب بخار نیرو تولید کند. کمپانی لکسوس برای بهینهسازی مصرف سوخت، این خودرو را به یک جعبه دنده اتوماتیک ۸ سرعته مجهز کرده است. همچنین مدل هیبرید آر ایکس نیز به مشتریان ارائه خواهد شد.
شورلت مالیبو
بعد از معرفی شورلت ایمپالا، مدل مالیبو را میتوان برگ برنده دیگر شورلت نامید. این خودروی سایز متوسط طوری طراحی شده که برای سرنشینان پشت در ابعاد بزرگسال فضای کافی نشستن وجود دارد ضمن اینکه فضای دید راننده در طراحی جدید اتاق آن بهبود یافته است. شورلت ادعا میکند که کنترل و رانندگی با این خودرو بسیار راحتتر شده است. مدل پایه این خودرو با پیشرانه ۱٫۵ لیتری چهار سیلندر عرضه خواهد شد. در مدل هیبریدی مالیبو نیز یک باتری لیتیوم با گنجایش ۱٫۵ کیلووات ساعت گنجانده شده است.
بیامدبلیو ایکس وان
نسل دوم بیامدبلیو ایکس وان با فضای اتاق وسیعتر بهخصوص برای سرنشینان جلو بازطراحی شده و تنها در یک مدل با پیشرانه دو لیتری چارسیلندر تولید میشود که این پیشرانه ۲۲۸ اسب بخار نیرو تولید میکند. از امکانات ایمنی که در این خودرو بهکار رفته میتوان به سیستم خودکار و کمکی رانندگی بین خطوط و همینطور تشخیص و هشدار برخورد به موانع اشاره کرد.
تسلا مدل ایکس
عملیات مونتاژ خودروی هفتنفره تمام برقی تسلا در ادامه سال آغاز میشود. مدل ایکس تسلا، دنبالهرو مدل غیرمعمول سدان S است که در آزمایشات بالاترین نمرهها را کسب کرد. این خودرو در سه مدل و با ظرفیت باتری ۷۰، ۸۵ و ۹۰ کیلووات ساعت، تولید و عرضه میشود. مدل ۸۵ کیلووات ساعتی این خودرو قادر است با یکبار شارژ، مسیری معادل ۳۲۲ کیلومتر را طی کند. پیشرانه این خودرو چهار چرخ متحرک دارد و «ایلون ماسک»، مدیرعامل کمپانی تسلا ادعا میکند که تسلای ایکس سریعترین خودروی شاسیبلندی خواهد بود که تاکنون ساخته شده است
هوندا سیویک
سازندگان هوندا، این مدل را ۶ ماه زودتر از موعد مقرر در بازار عرضه خواهند کرد که در پلتفرم جدید آن محور چرخها سه اینچ (۷٫۶۲ سانتیمتر) بلندتر شده تا فضای بیشتری به اتاق خودرو افزوده شود.
این خودرو مجهز به یک پیشرانه پایه دو لیتری چهار سیلندر و موتور ۱٫۵ لیتری توربوشارژ چهار سیلندر خواهد بود. هوندا سیویک ۲۰۱۶، همچنین در دو تیپ دندهای ۶ سرعته و اتوماتیک عرضه میشود. کمپانی هوندا ادعا میکند اتاق جدید هوندا سیویک بسیار راحت و ساماندهی شدهتر است.