مراقبت از ناخن های کاشته شده
مراقبت از ناخن های کاشته شده به قلم ارشاکو: امروزه کاشت ناخن یکی از پرطرفدارترین کارهایی است که خانمها بر ای زیبایی ناخنهایشان انجام میدهند. البته از موارد مختلفی در کاشت ناخن استفاده می شود که یکی از این مواد، آکرلیک است. ناخنهای آکرلیکی بادوام تر از بقیه انواع ناخنهای مصنوعی هستند و دیرتر از بقیه میشکنند. اما اگر مراقبتهای لازم انجام نشود، همین ناخنها ممکن است مشکلاتی نیز برای سلامت ناخنهای طبیعی ایجاد کنند. در این مقاله سعی میکنیم تا در چند قدمف روش نگهداری و مراقبت از ناخنهای آکرلیکی را با شما در میان بگذاریم.
۱ -مراقبت از ناخن های کاشته شده تا حد امکان سعی کنید ناخن هایتان را خشک نگهدارید.
ر واقع رطوبت زیاد باعث شل شدن چسب ناخن میشود. برای اینکه از شل شدن و از بین رفتن چسب ناخنهایتان جلوگیری کنید بهتر است به نکات زیر توجه کنید:هر بار که دستهایتان را میشویید، حتما با پارچه و یا حوله آنها را خشک کنید.در هنگام شستن ظروف حتما از دستکش پلاستیکی استفاده کنیاگر دستهایتان زیاد عرق میکند، از پودر بچه برای خشک کردن دستهایتان استاده کنید. پودر بچه باعث از بین رفتن رطوبت زیاد دست میشود.
۲- برای شستن دستها از صابون آنتی باکتریال استفاده کنید.
به دلیل وجود چسب و رویه مصنوعی روی ناخنعای طبیعیتان، باکتریبیشتری در دستتان جمع شود و ناخنهای طبیعیتان را خراب و مریض کند. در طول روز دستهایتان را زیاد بشویید. و یا از ژلهای آنتی باکتریال مخصوص شستشوی دست استفاده کنید. با این کار به راحتی جلوی نفوذ باکتریها را خواهید گرفت.
۳- قبل از دیر شدن ناخنهای آسیب دیده را ترمیم کنید.
اگر گوشه ناخنتان کنده شده و یا شکسته شده است، حتما به آرایشگاه و یا سالنی که در آن ناخن کاشته اید بروید و از کسی که برایتان ناخن کاشته بخواهید نگاهی به ان بیندازد. در واقع ترمیم ناخن یکی از کارهایی است که هر چند یکبار باید انجام دهید. اینکار هم از شل شدن ناخنهایتان و هم بروز بیماریهای ناخن جلوگیری میکند.
۴- در مراقبت از ناخن های کاشته شده هفته ای یکبار بر روی ناخنهایتان برق لاک بزنید.
هر ناخنهایتان را برق لاک بزنید و بگذارید تا کامل خشک شود. اینکار هم باعث شفاف ماندن ناخنها میشود و هم باعث ماندگاری بیشتر آنها میشود.
- هر دو ماه یکبار به سالن زیبایی بروید و ناخنهایتان را ترمیم کنید. اینکار باعث میشود که اولا ناخنهای اکرلیی حالت طبیعی خودشان را حفظ کنند وتغییر رنگ ندهند. از طرفی اینکارریسک ابتلا به بیماریهای عفونی در ناخن را کمتر میکند.
۵- برای پاک کردن لاک روی ناخن از پاک کنندههای بدون استون استفاده کنید.
اگر تصمیم گرفتید که لاک ناخنتان را پاک کنید، از استون برای اینکار استفاده نکنید. استون باعث از بین بردن مواد آکرلیکی شده و ظاهر انها را خراب میکند. به جاب استون از مواد لاک پاک کنهای حاوی کاندیشنر به همراه پنبه استفاده کنید.
۶- مراقب خشکی، قرمزی و یا هرگونه حالت غیر طبیعی اطراف ناخن باشید.
هر چند روز یکبار ناخنهایتان را چک کنید و اگر هرگونه قرمزی، خشکی و یا حالت غیر طبیعی در اطراف ناخنتان دیدید حتما به متخصص مراجعه کنید. این نشانهها میتوانند علامی برای وجود عفونت و یا حساسیت پوستی به مواد استفاده شده ر چسب و یا مواد آکرلیکی باشند. ممکن است لازم باشد که ناخنهایتان را بردارید چون پوست شما به مواد اکرلیک حساسیت نشان داده است.
۷- برای جلوگیری از خشکی پوست، در اطراف ناخن و بین انگشتان دست از مطوب کننده و یا لوسیون مخصوص استفاده کنید.
اگر ناخنآکرلیکی شما خشم شده است حتما از مطوب کننده بر روی آن استفاده کنید. چون این خشکی باعث از بین رفتن مواد اکرلیکی و از بین رفتن ظاهر طبیعی ناخن میشود. البته رطوبت بیش از حد نیست باعث از بین رفتن این نوع ناخن ها میشود.
.
۸- برای حفظ انعطاف و لطافت ناخنها هر روز یک یا دو بار ناخنها را چرب کنید.
اینکار چرب کردن ناخن ها باعث میشود تا شانس شکستن و خراب شدن ناخن کمتر شود. برای چرب کردن ناخن ها از روغنای طبیعی مثل زیتون و یا روغن هسته انگور استفاده کنید.