معرفی انواع عطر و ادکلن های جدید

۳ نکته برای خوشبویی بیشتر

به قلم فروشگاه اینترنتی ارشاکو : حتما شما ها هم در سال های اخیر چشم تان به انواع اسپری‌های زنانه و مردانه ضدعرق افتاده است . و حمل این اسپری های سبک و قابل حمل را خیلی بهتر و راحت تر از مام های قدیمی دیده اید . در همین جهت می خواهیم به بررسی نکاتی درباره این اسپری ها بپردازیم . در ادامه این مطلب همراه ما باشید …

انواع اسپری‌های خوشبوکننده

دو نوع ضدعرق و خوشبوکننده از اسپری های خوشبو کننده بدن در بازار موجود می باشد . ضد عرق ها اسپری هایی هستند که ترکیب‌هایی به‌نام آلومینیوم کلراید و آنتی‌باکتریال دارند که هم می‌توانند جلوی تعریق بیش از اندازه را بگیرند و هم باعث کاهش حجم باکتری‌های موجود در دانه‌های عرق شوند و به این ترتیب، اجازه بدبو شدن زیر بغل را به دلیل تعریق بیش از حد ندهند.

اما اسپری های خوشبو کننده نیز انواعی هستند که  فقط حاوی مواد خوشبوکننده‌اند و کمک چندانی به کاهش میزان تعریق یا کم شدن تعداد باکتری‌های موجود در عرق نمی‌کنند. معمولا اثر اسپری‌های خوشبوکننده از انواع ضدعرق آنها کمتر است زیرا ترکیب بوی عرق با مواد خوشبوکننده موجود در این اسپری‌ها بعد از گذشت چند ساعت، باعث ایجاد بوی نامطلوبی می‌شود.

حالا اگر بخواهید بدانید که کدام یک از این اسپری ها برای شما مناسب می باشد ، توصیه ما این است که اگر جزو افرادی هستید که زیاد عرق می کنید پس از اسپری های ضد عرق استفاده کنید ولی اگر نه زیاد عرق نمی کنید می توانید از اسپری های خوشبو کننده استفاده نمایید .

 

نحوه استفاده از اسپری ها 
اسپری‌های ضدعرق برای پیشگیری از تعریق تولید شده‌اند نه برای جلوگیری از عرق کردن لباس‌ها! به‌همین‌‌دلیل اگر می‌خواهید نتیجه مطلوبی از عملکرد این محصولات بگیرید، باید آنها را مستقیم روی پوست بدنتان اسپری کنید زیرا آغشته کردن لباس به اسپری‌های ضدعرق، تاثیری در پیشگیری از عرق کردن یا حتی پیشگیری از بدبو شدن ناحیه زیر بغل ندارد. البته می‌توانید اسپری‌های خوشبوکننده را مستقیم روی پوستتان نزنید و آنها روی لباستان اسپری کنید اما برخی از این اسپری‌ها، حاوی ترکیب‌هایی هستند که تماس مستقیم آنها با پارچه لباس، باعث ایجاد لکه روی آن می‌شود. بهتر است این را هم بدانید که قبل از استفاده از انواع خوشبوکننده یا ضدعرق اسپری‌ها،‌ پوست بدنتان باید کاملا خشک و تمیز باشد.

 

عطر
عطر

 

 

بهترین زمان استفاده از اسپری

بهترین زمان برای استفاده از اسپری های ضد عرق به خصوص برای افرادی که زیاد تعرق دارند بعد از حمام می باشد . اما اگر زیاد عرق نمی کنید و یا عرق تان زیادی بد بو نمی باشد ، قبل از خارج شدن ازمنزل نیز می توانید از این محصولات استفاده نمایید .

اگر زیاد عرق می‌کنید و عرقتان هم بدبو است، به‌هیچ‌وجه بعد از اینکه عرق کردید و بدنتان بو گرفت، از اسپری‌های ضدعرق یا خوشبوکننده استفاده نکنید. این کار نه‌تنها بوی عرق را از بین نمی‌برد، بلکه باعث تند و بدبوتر شدن بدنتان هم می‌شود. اگر عرق کرده‌اید و وقت استحمام هم ندارید، ابتدا عرق زیر بغل خود را با یک دستمال کاغذی مرطوب پاک کنید، سپس پوستتان را با دستمال دیگری خشک کنید و بعد از آن، کمی اسپری ضدعرق بزنید. اسپری‌های ضدعرق، حاوی مواد خوشبوکننده هم هستند و نیازی به استفاده جداگانه از اسپری‌های خوشبوکننده برای کسانی که از ضدعرق‌ها استفاده می‌کنند، نیست. یک نکته دیگر اینکه بدن ما در طول خواب شبانه، فعالیت خاصی ندارد و به‌همین دلیل هم عرق چندانی نمی‌کند بنابراین بهتر است حتی در صورت استحمام شبانه، کمی به پوستتان استراحت بدهید و آن را پیش از خواب آغشته به انواع مام و اسپری نکنید. می‌توانید مام‌ها و اسپری‌های ضدعرق را بلافاصله پس از بیدار شدن از خواب، استفاده کنید.
 موارد منع مصرف‌ از اسپری ها 

محدودیت هایی برای استفاده از این اسپری ها گاهی از اوقات با وجود این که د استفاده از اسپری‌های ضدعرق و خوشبوکننده بدن برای تمام افراد در گروه‌‌های سنی و جنسی مختلف مجاز است، وجود دارد . مثلا در این مورد بایستی دور استفاده از اسپری را خط بکشید : اگر اولین مرتبه پس از استفاده از یک نوع اسپری خاص، دچار خارش پوستی شدید، باید بدانید که به ترکیب‌های موجود در آن محصول خاص، حساسیت دارید .

استفاده مداوم از اسپری‌هایی که باعث خارش زیر بغل می‌شوند هم می‌تواند به مرور زمان پوست این ناحیه را تیره‌تر کند زیرا خاراندن مکرر پوست، باعث افزایش فعالیت رنگدانه‌های پوستی و در نتیجه، تیره‌تر شدن رنگ آن می‌شود.

ه کسانی هم که پوست زیر بغل خود را در اثر اصلاح با تیغ بریده‌اند، توصیه می‌شود برای پیشگیری از سوزش زخم‌ها و ایجاد حساسیت در این ناحیه، تا مدتی سراغ اسپری‌های ضدعرق حاوی الکل نروند و از انواع بدون الکل آنها استفاده کنند. افراد مبتلا به آسم و آلرژی یا بیماری‌های تنفسی هم نباید از انواع خوشبوکننده‌ها و ضدعرق‌هایی که به‌صورت اسپری در بازار موجود هستند، برای کاهش تعریق استفاده کنند زیرا احتمال استنشاق ذرات و ترکیب‌های موجود در اسپری‌ها هنگام استفاده از آنها وجود دارد و ممکن است آسم و آلرژی را تشدید کند.

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا